Πλατφόρμα Perfect eClass

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τι κερδίζει ο ιδιοκτήτης με την χρήση της πλατφόρμας Perfect eClass

Εσείς δημιουργείτε τους λογαριασμούς των χρηστών και των διαδικτυακών τμημάτων, έχοντας πρόσβαση στα στατιστικά της κάθε τάξης για  να ελέγχεται τις συμμετοχές των χρηστών για κάθε εκπαιδευτικό εργαλείο. Μπορείτε να ελέγχεται πότε ανέβηκε κάποιο έγγραφο, πότε διαγράφθηκε και από ποιον χρήστη. Βλέπετε αναλυτικά τα gb αποθηκευτικού χώρου για κάθε διαδικτυακή τάξη αλλά και συγκεντρωτικά. Έχετε πρόσβαση σε όλες τις on line τηλεκπαιδεύσεις (μπορείτε να είστε συνδεδεμένος σε όλες ταυτόχρονα) και υπάρχει αυτόματα ψηφιακό παρουσιολόγιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος ημερομηνίας για να βλέπετε πότε συνδέεται και πότε αποσυνδέεται ο κάθε χρήστης.

Μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπο σας στην πλατφόρμα και όποτε θέλετε εσείς να το αλλάζετε, να έχετε το δικό σας sub domain και το δικό σας design. Μπορείτε να γράψετε το μήνυμα καλωσορίσματος που θέλετε να εμφανίζεται στις On line αίθουσες καθώς και το δικό σας pdf ψηφιακού πίνακα με το λογότυπο σας που θα φαίνεται σε κάθε On line διαδικτυακή τάξη. Αποκτάτε την δικιά σας εκπαιδευτική ψηφιακή πλατφόρμα με την επωνυμία σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία και όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας ως εργαλεία Marketing για την Επιχείρηση σας, δείχνοντας στους πελάτες σας, τι διαφορετικό έχετε από όλους τους άλλους και τι θα κερδίσουν.

Μπορείτε να στείλετε ομαδικά εμαιλ αυτόματα μέσα από την πλατφόρμα ξεχωριστά σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους ή και στους δυο πχ. για ευχές. Υπάρχει δυνατότητα και ξεχωριστού μηνύματος ιδιωτικά σε οποιοδήποτε χρήστη.

Η πλατφόρμα Perfect eClass είναι στημένη σε ένα από τα κορυφαία Datacenters της Ευρώπης το οποίο βρίσκεται στην Αγγλία (RapidSwitch dedicated expertise), με υποδομή cloud και απαρτίζεται από servers και δικτυακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας η οποία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες διακρίσεις. Υπάρχουν συστήματα firewall για προστασία & ασφάλεια της πλατφόρμας και αυτόματο μπλοκάρισμα οποιουδήποτε κακόβουλου λογισμικού.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

10 ημέρες δωρεάν χωρίς δέσμευση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Τι κερδίζει ο εκπαιδευτής με την χρήση της πλατφόρμας Perfect eClass

Δημιουργία ενοτήτων σε κάθε διαδικτυακή τάξη προσθέτοντας στην κάθε ενότητα το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Μπορείτε να ανεβάσετε ότι έγγραφα θέλετε, φωτογραφίες pdf καθώς και τις ασκήσεις που έχουν να κάνουν οι εκπαιδευόμενοι. Δημιουργία ψηφιακού περιεχόμενου με την χρήση των εργαλείων: «Ηλεκτρονικό Βιβλίο»  για την δημιουργία e-book σε σελίδες με το λογότυπο της επιχείρησης, «Πολύμεσα» για να ανεβάσετε αρχεία ήχου και βίντεο ή να ανεβάσετε έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε άλλο Site ή youtube για περαιτέρω γνώση.

Έχετε τη δυνατότητα για τον κάθε εκπαιδευόμενο να του βάλετε βαθμό, να του δώσετε feedback με text και να του επισυνάψετε διορθωμένες τις ασκήσεις. Δυνατότητα να δημιουργείτε ερωτήσεις: πολλαπλή επιλογής μοναδικής απάντησης, πολλαπλής επιλογής πολλαπλών απαντήσεων, αντιστοίχισης, συμπλήρωσης κενού, σωστού – λάθους και όταν ο εκπαιδευόμενος ολοκληρώσει την άσκηση να βγαίνουν αυτόματα οι απαντήσεις και η βαθμολογία. Μπορείτε να δημιουργήσετε και ερωτηματολόγια. Δυνατότητα επιβράβευσης των εκπαιδευόμενων όταν ολοκληρώνουν μία εργασία ή μία άσκηση και έχουν πετύχει τον βαθμό που έχετε ορίσει εσείς.

Άμεση αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευόμενους με την χρήση των εργαλείων: «ανακοινώσεις», «μηνύματα», «ιστολόγιο», «κουβεντούλα» και «συζητήσεις». Η τάξη λειτουργεί και ως social media αξιοποιώντας το εργαλείο «τοίχος», όπου εκεί οι χρήστες μπορούν να κάνουν μία ανάρτηση, Like και σχόλια.

Στην Σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ψηφιακό πίνακα , γράφοντας με την χρήση γραφίδας ή με το πληκτρολόγιο. Επίσης, υπάρχουν έτοιμα σύμβολα κύκλου, τρίγωνο τετράγωνο, ευθεία γραμμή σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να σηκώνουν χεράκι για να πάρουν τον λόγο ή να γράφουν στην δημόσια συνομιλία. Υπάρχουν κοινόχρηστες σημειώσεις όπου εκεί μπορείτε να γράφετε την ύλη του μαθήματος, το homework μπορείτε να βάλετε και τους μαθητές να γράφουν παράλληλα και να μπορείτε να το κάνετε αυτόματα export – download σε pdf ότι έχετε γράψει. Δυνατότητα να κάνετε Mute τους μαθητές στον ήχο να τους κλείσετε τις κάμερες και να τους κλειδώσετε οποιαδήποτε δυνατότητα κρίνετε εσείς, ακόμη και τους «πετάξετε» έξω από το μάθημα. Μπορείτε να δημιουργείτε «create break out room» ή να ξεκινήσετε μία δημοσκόπηση αξιοποιώντας τα αυτόματα εργαλεία poll που διαθέτει η πλατφόρμα. Σε ένα ειδικό πεδίο μπορείτε να κάνετε επικόλληση οποιοδήποτε link από το youtube και να εμφανιστεί το βίντεο στον ψηφιακό πίνακα και φυσικά σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε διαμοιρασμό οθόνης.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

10 ημέρες δωρεάν χωρίς δέσμευση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

Τι κερδίζει ο εκπαιδευόμενος με την χρήση της πλατφόρμας Perfect eClass

Το κάθε δια ζώσης μάθημα που κάνουν στον εκπαιδευτικό οργανισμό (ή διαδικτυακό μάθημα), το έχουν οργανωμένο σε ενότητες μέσα στην διαδικτυακή τους τάξη με όλο το εκπαιδευτικό υλικό, το πρόγραμμα, κτλ… Αυτό τους δίνει τη δυναμική για εύκολη και γρήγορη επανάληψη, άμεσο εντοπισμό του εκπαιδευτικού υλικού, διαδραστική μελέτη (μέσα από το εργαλείο «ασκήσεις»), εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για τις απαντήσεις των ασκήσεων τους (ή διαγωνισμάτων τους) με την βαθμολογία τους και την «κριτική – σχολιασμό» του εκπαιδευτή.

Μπορούν να επικοινωνούν με τον εκπαιδευτή μέσα από την πλατφόρμα με μήνυμα για ερωτήσεις απορίες (χωρίς να βλέπουν τα προσωπικά στοιχεία του εκπαιδευτή). Τα μηνύματα αυτά τα λαμβάνει και ο λογαριασμός του ιδιοκτήτη.

Μπορούν πολύ εύκολα να ενημερώνονται για την ύλη του μαθήματος, να βλέπουν τις ασκήσεις που τους έβαλε ο εκπαιδευτής και να ανεβάζουν τις απαντήσεις για διόρθωση. Τους έρχεται ειδοποίηση όταν ο εκπαιδευτής διορθώσει τις ασκήσεις τους και τους βάζει βαθμολογία. Έτσι οι εκπαιδευόμενοι μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να δουν πώς πήγαν στις ασκήσεις ή στο διαγώνισμα, να δουν τον βαθμό τους και να δουν και τις ασκήσεις τους διορθωμένες. Μέσα από το εργαλείο «ανακοινώσεις» τους έρχεται ειδοποίηση στο εμαιλ τους για οποιαδήποτε μήνυμα του εκπαιδευτή και πολύ εύκολα συνδέονται στην πλατφόρμα και το βλέπουν

Ο κάθε εκπαιδευόμενος για να συνδεθεί για τηλεκπαίδευση, μπαίνει πρώτα στην πλατφόρμα της Επιχείρησης, βλέποντας το λογότυπο και το design της (πολύ σημαντικό καθώς δεν βλέπει κάτι «ξένο», αλλά τον δικό του εκπαιδευτικό οργανισμό) μπαίνει στην τάξη που έχει μάθημα, βλέπει το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της και μέσα από εκεί (από το εργαλείο «τηλεσυνεργασία») συνδέεται αυτόματα στην σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης όπου πάλι βλέπει το λογότυπο και το μήνυμα καλωσορίσματος της Επιχείρησης. Δυνατότητα να ενεργοποιήσει κάμερα, μικρόφωνο, να σηκώνει χεράκι, να γράφει στον ψηφιακό πίνακα και στις κοινόχρηστες σημειώσεις και στην δημόσια συνομιλία. Ο εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί μια αμιγώς εκπαιδευτική πλατφόρμα για τηλεκπαίδευση, κάνοντας την μάθηση πιο διασκεδαστική και πιο εύκολη μέσα από την χρήση των εκπαιδευτικών εργαλείων.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

10 ημέρες δωρεάν χωρίς δέσμευση

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Τι κερδίζει ο κηδεμόνας με την χρήση της πλατφόρμας Perfect eClass

Οι κηδεμόνες που συμμετέχουν στις μετακινήσεις των παιδιών τους έχουν λιγότερα κόστη & περισσότερο χρόνο για τις δικές τους υποχρεώσεις. Κερδίζουν σημαντικά ποσά σε αγορά έντυπου εκπαιδευτικού υλικού, καθώς τα περισσότερα εκπαιδευτικά βοηθήματα είναι σε ψηφιακή μορφή και θα τα έχει το παιδί τους με την μορφή e-book ή pdf μέσα στην κάθε διαδικτυακή του τάξη από τον εκπαιδευτικό οργανισμό

Νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν το παιδί τους παρακολουθεί την εκπαίδευση από το σπίτι και δεν κυκλοφορεί μόνο του έξω. Χρησιμοποιεί το παιδί τους μια αμιγώς εκπαιδευτική πλατφόρμα πανεπιστημιακού επιπέδου με την επωνυμία του φροντιστηρίου με συστήματα ασφαλείας η οποία παρέχει την μέγιστη ασφάλεια από κακόβουλα λογισμικά, προστατεύοντας τις ψηφιακές συσκευές που χρησιμοποιεί.

Έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται On line από τον ιδιοκτήτη του εκπαιδευτικού οργανισμού για την πρόοδο των παιδιών τους από το σπίτι τους σε ημέρα και ώρα που τους βολεύει, όταν κωλύονται να έρθουν να ενημερωθούν δια ζώσης.

Υπό ανάπτυξη είναι το εργαλείο να ενημερώνεται ο κηδεμόνας αυτόματα όταν το παιδί τους συνδέθηκε στην τηλεκπαίδευση για on line μάθημα ή όταν μπήκε στην τάξη του οργανισμού για δια ζώσης μάθημα. Αντίστοιχα θα ενημερώνεται ο κηδεμόνας αυτόματα όταν περάσουνε 5 λεπτά και  δεν έχει συνδέθηκε το παιδί τους στην τηλεδιάσκεψη ή δεν παραβρέθηκε στο δια ζώσης μάθημα. Υπό ανάπτυξη είναι και η καρτέλα μαθητή όπου εκεί θα μπορεί να βλέπει μια συνολική εικόνα του παιδιού του (προφορικά, παρουσία στην τάξη, διαγωνίσματα, βαθμοί κλπ…).

Design Συνεργατών μας

Και εσείς μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Design, με το δικό σας λογότυπο & το δικό σας Sub Domain

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

10 ημέρες δωρεάν χωρίς δέσμευση

Δείτε όλες τις δυνατότητες και όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία της πλατφόρμας για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν