Πακέτα Perfect eClass

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

ΠΑΚΕΤΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ PERFECT ECLASS

Τι περιλαμβάνουν τα Πακέτα:

Σε όλα τα πακέτα περιλαμβάνονται: Η Ασύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης με Full SSD και 2 συστήματα back up, Το Hosting της Ασύγχρονης Πλατφόρμας, Firewall στον Server για προστασία και ασφάλεια, Η δυνατότητα να έχετε το δικό σας Λογότυπο, Design & Sub Domain της επιχείρησης σας, Υποστήριξη με εμαιλ & τηλέφωνο, Εξέλιξη & αναβάθμιση της πλατφόρμας, On line Τεχνικός για την επίλυση προβλημάτων της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, Απεριόριστες εγγραφές λογαριασμών εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων, δημιουργία απεριόριστων διαδικτυακών τάξεων – τμημάτων, 24/7 Υποστήριξη στον σέρβερ

Σε όλα τα πακέτα περιλαμβάνονται: Η Σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης συνδεδεμένη με την ασύγχρονη πλατφόρμα για αυτόματη σύνδεση, Το Hosting της Σύγχρονης Πλατφόρμας, Firewall Σύγχρονης Πλατφόρμας για προστασία, Μήνυμα Καλωσορίσματος, Pdf Ψηφιακού Πίνακα με το δικό σας Λογότυπο, Υποστήριξη με εμαιλ & τηλέφωνο, Αναβαθμίσεις της πλατφόρμας, On line Τεχνικός για επίλυση οποιουδήποτε της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, Δυνατότητα να είναι όσες θέλετε ταυτόχρονες on line αίθουσες, 24/7 Υποστήριξη στον σέρβερ, Κάμερα & μικρόφωνο για όλους τους χρήστες, Δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης, Δυνατότητα διαμοιρασμού ήχου μέσα από τον browser, Αυτόματο Ψηφιακό παρουσιολόγιο, Create Break Out Rooms

Ο λογαριασμός του ιδιοκτήτη δεν υπολογίζεται ως On line θέση (μπορεί να μπαίνει ελεύθερα σε όλες τις διαδικτυακές τάξεις για να μπορεί να «ελέγχει»). Ο λογαριασμός του εκπαιδευτή & εκπαιδευόμενου υπολογίζεται ως On line θέση. Για την αλλαγή έξτρα on line χρηστών θα πρέπει να επικοινωνείτε με την εταιρεία γραπτώς(εμαιλ). Μπορείτε να κάνετε On line μαθήματα 24/24, 7/7 δημιουργώντας όσες διαδικτυακές τάξεις θέλετε με όσους χρήστες θέλετε η κάθε μία, ανάλογα με τους on line χρήστες που επιλέξατε. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί.

30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι

 

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Ο αλγόριθμος στον προγραμματισμό των τηλεσυνεργασιών σας δίνει τεράστιο οικονομικό κέρδος

Πχ. για τις 15 θέσεις(ταυτόχρονοι On Line Χρήστες): 3 τάξεις των 5 ατόμων ταυτόχρονα ή 5 τάξεις των 3 ατόμων ταυτόχρονα ή 1 τάξη των 4 ατόμων, 1 τάξη των 6 ατόμων και 1 τάξη των 5 ατόμων ταυτόχρονα. Την επόμενη εκπαιδευτική ώρα μπορεί να είναι On line άλλοι 15 διαφορετικοί χρήστες. Ο αλγόριθμος αυτός της πλατφόρμας Perfect eClass σας δίνει το πλεονέκτημα και την ευελιξία πχ. αν έχετε 5 φυσικές τάξεις στο φροντιστήριο σας και τύχει να απουσιάσουν και από τις 5 τάξεις ένας μαθητής λόγω οποιουδήποτε κωλύματος, μπορείτε να προγραμματίσετε 5 τηλεδιασκέψεις με έναν καθηγητή και έναν μαθητή η κάθε μία και να παρακολουθεί και να συμμετέχει ο μαθητής στο μάθημα που γίνεται δια ζώσης στην τάξη ενώ με την επιλογή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος θα έπρεπε να είχατε αγοράσει 5 τάξεις για να καλύψετε αυτήν την περίπτωση (δηλαδή οικονομικά θα σας έβγαιναν πιο ακριβά οι 5 τάξεις του οποιοδήποτε άλλου προγράμματος σε σχέση με εμάς που με τις 15 θέσεις μπορείτε να φτιάχνετε 5 τάξεις). Η εκπαιδευτική αίθουσα ανοίγει 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη και πρέπει να υπολογίζονται σε αυτό το 10-λεπτο τα On line άτομα της νέας τηλεσυνεργασίας στο σύνολο των χρηστών των ήδη προγραμματισμένων τηλεσυνεργασιών ή των τηλεσυνεργασιών που πρόκειται να προγραμματιστούν.

Μέσα στην χρονιά αν χρειαστείτε να έχετε παραπάνω ταυτόχρονους On Line χρήστες μπορείτε να επιλέξετε πόσους επιθυμείτε και το αντίστοιχο έξτρα κόστος είναι μόνο για τον μήνα εκείνον. Αν επιθυμείτε ανανέωση στέλνετε εμαιλ στην εταιρεία. Αν το άλλον μήνα επιθυμείτε διακοπή των έξτρα χρηστών, θα έχετε τους χρήστες που σας δίνει το πακέτο που έχετε επιλέξει. Αν επιλέξετε να πληρώνετε ένα πακέτο ανά μήνα και χρειαστείτε έξτρα χρήστες για εκείνον τον μήνα θα πληρώσετε το άθροισμα του ποσού του πακέτου ανά μήνα και του κόστους των έξτρα ταυτόχρονων χρηστών που έχετε επιλέξει. Αν διακόψετε τη συνδρομή σας όταν λήξει μετά από 10 ημέρες διαγράφονται όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα – αρχεία του λογαριασμού. Αν θελήσετε να διατηρήσετε για να ξανά ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας πχ. σε 3 μήνες (με απενεργοποιημένο τον λογαριασμό χωρίς όμως να χαθούν τα αρχεία) το κόστος είναι 60 ευρώ/μήνα +19% ΦΠΑ.

Αγορά έξτρα αποθηκευτικού χώρου σε gb όπως τις τιμές που αναφέρονται πιο κάτω. Full SSD gb αποθηκευτικoύ χώρου με δύο συστήματα back up. Οι μήνες προπληρώνονται μέχρι τη λήξη του ετήσιου συμβολαίου.

 

ΠΑΚΕΤΑ PERFECT ECLASS

Επιλέξτε το πακέτο που καλύπτει
τις ανάγκες σας

Basic

*προπληρώνεται ετησίως (498€)
41
50  ανά μήνα*
 • Ασύγχρονη πλατφόρμα
  5GB Full SSD
 • Σύγχρονη πλατφόρμα
  4 On-Line Χρήστες
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Χρηστών και Τάξεων
 • Λογότυπο, Design & Sub Domain Επιχείρησης
 • Firewall Server & 24/7 Υποστήριξη
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • Δύο Συστήματα Back-Up

Economy​

*προπληρώνεται ετησίως (783€)
65
25  ανά μήνα*
 • Ασύγχρονη πλατφόρμα
  10GB Full SSD
 • Σύγχρονη πλατφόρμα
  8 On-Line Χρήστες
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Χρηστών και Τάξεων
 • Λογότυπο, Design & Sub Domain Επιχείρησης
 • Firewall Server & 24/7 Υποστήριξη
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • Δύο Συστήματα Back-Up

Business

*προπληρώνεται ετησίως (1053€)
87
75  ανά μήνα*
 • Ασύγχρονη πλαφόρμα
  15GB Full SSD
 • Σύγχρονη πλατφόρμα
  15 On-Line Χρήστες
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Χρηστών και Τάξεων
 • Λογότυπο, Design & Sub Domain Επιχείρησης
 • Firewall Server & 24/7 Υποστήριξη
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • Δύο Συστήματα Back-Up
Δημοφιλης

Custom

-
-
 • Ασύγχρονη πλατφόρμα
  με... GB Full SSD
 • Σύγχρονη πλατφόρμα
  με... On-Line Χρήστες
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Χρηστών και Τάξεων
 • Λογότυπο, Design & Sub Domain Επιχείρησης
 • Firewall Server & 24/7 Υποστήριξη
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • Δύο Συστήματα Back-Up

Αγορά Εξτρα On Line Χρήστες μέσα στην Χρονιά

Συνολικοί ταυτοχρονοι χρήστεςΕυρώ τον μήναΣυνολικοί ταυτοχρονοι χρήστεςΕυρώ τον μήνα
10 65€ 50 255€
15 85€ 60 305€
20 105€ 80 385€
30 155€ 100 485€
40 205€ 150 655€

Αγορά Εξτρα Gb Αποθηκευτικού Χώρου

Extra GBΕυρώ τον μήνα
+ 10 GB 15€
+ 20 GB 20€
+ 50 GB 30€
+ 100 GB 50€
+ 200 GB 70€

Η αγορά των έξτρα on line ταυτόχρονων χρηστών ενεργοποιείται από την ημερομηνία που θα μας αναφέρετε στο εμαιλ που θα μας στείλετε και ισχύει για ένα μήνα πχ. από 5/10 έως 4/11 και κοστολογηθείτε έξτρα μόνο για εκείνον τον μήνα.  Στην αγορά των gb του αποθηκευτικού χώρου οι μήνες προπληρώνονται έως τη λήξη του ετήσιου συμβολαίου. πχ. Αν το συμβόλαιο είναι από 2/9/21 έως 1/9/22 και τον Ιανουάριο του 22 και χρειαστείτε +10gb θα κοστολογηθείτε με 120 ευρώ και θα έχετε τα gb του πακέτου που επιλέξατε + τα 10gb που θα αγοράσετε έως τις 1/9/22.

**Στις ανωτέρω τιμές όλων τον πακέτων, αγορά έξτρα On-Line χρηστών, αγορά GB δεν συμπεριλαμβάνεται 19% ΦΠΑ.
Αν η επιχείρηση σας είναι εκτός Κύπρου δείτε εδώ αν θα χρεωθείτε με 19% ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

  positive review  Ο καλύτερος συνεργάτης στην διαδικτυακή εκπαίδευση. Η συνεργασία μου είναι άψογη σε όλα. Συνεχίζουμε δυναμικά και το 2022. Σας ευχαριστώ !!!

  Dimitris-Nikolitsa Koukoutsis Avatar Dimitris-Nikolitsa Koukoutsis
  09/02/2022

  positive review  Καταπληκτική πλατφόρμα με ποικίλα εργαλεία ούτως ώστε να διευκολυνθεί τόσο ο εκπαιδευτικός όσο και οι μαθητευόμενοι. Με δυνατότητα για ανέβασμα εγγράφων, αρχείων ήχου, μηνυμάτων και βίντεο. Συμβάλει στην οργάνωση του καθε μαθήματος και της ύλης εν γένει! Πλατφόρμα για σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση με πολλές δυνατότητες! Μέσα απ' αυτή έλυσα το πρόβλημα του χρόνου και της μετακίνησης μαθαίνοντας εξίσου καλά με ένα δια ζώσης εκπαιδευτικό περιβάλλον!

  Βάσω Αλεξοπούλου Avatar Βάσω Αλεξοπούλου
  01/02/2022

  positive review  Η Εταιρεία μας Feel Coaching ως υπέρμαχος καινοτομίας και πρωτοπορίας πρόσθεσε στην φαρέτρα της ως εργαλείο το E room συνεδριών και ψηφιακού χώρου από την I.G. Perfect e Class Limited και πραγματικά η προστιθεμένη αξία στις υπηρεσίες ήταν σημαντική. Τους Ευχαριστούμε.

  Stella Zoulinaki Avatar Stella Zoulinaki
  24/01/2022

  positive review  Εξαιρετικό εργαλείο !Παρέχει τεράστια δυναμική και μια άριστη επαγγελματική οργάνωση για όλους (ιδιοκτήτη, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους)!

  Elena Tsapkinidou Avatar Elena Tsapkinidou
  09/11/2021

  positive review  Εξαιρετικός συνεργάτης, άρτια υπηρεσία τηλεκπαίδευσης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Thanos Do Avatar Thanos Do
  14/09/2021

  positive review  Μια εξαιρετική εκπαιδευτική πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης συνεργασίας με πολλά και χρήσιμα εργαλεία. Εμπλουτίζεται συνεχώς κι εξελίσσεται έτσι ώστε να γίνεται ολοένα και πιο λειτουργική. Η υποστήριξη από τους υπεύθυνους είναι άριστη και η βοήθεια ουσιαστική. Εννοείται ότι τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα των εργαλείων όσο και για την εξαιρετική ομάδα της.

  Yiota Koraka Avatar Yiota Koraka
  15/03/2021

  positive review  Τί χρησιμοποιείς στη φυσική σου τάξη και...δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην Τηλεκπαίδευση; Πίνακα, Μαρκαδόρο,Βιβλίο,Τετράδιο ασκήσεων,video; Χμ! Νομίζεις! Το Perfect e-class φέρνει τη φυσική σου τάξη στην οθόνη σου προσφέροντας σε εσένα και στους μαθητές σου απεριόριστες δυνατότητες...περισσότερες από όσες φαντάζεσαι! Σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση που γίνεται παιχνίδι, μέσα στο πιο λειτουργικό e-class που έχεις συναντήσει! Εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη καταπληκτικές! Δικαίως φέρει το όνομα Perfect! Οπότε,είτε είσαι καθηγητής είτε μαθητής,φόρεσε το χαμόγελό σου και μπες στην τάξη σου,όπως θα έκανες και από κοντά! Εμείς το κάνουμε καθημερινά και τα αποτελέσματα μάς δικαιώνουν! Perfect e-class σ'ευχαριστούμε!

  Επύλλιον Εκπαιδευτικό Κέντρο Avatar Επύλλιον Εκπαιδευτικό Κέντρο
  14/03/2021

  positive review  Με το Perfect e-class οργάνωσα την διδασκαλία μου πολύ καλύτερα και τα παιδιά εξοικειώθηκαν με τα διαδικτυακά μαθήματα!

  Joanna Mpoura Avatar Joanna Mpoura
  14/03/2021

  positive review  Εύκολη- Διαδραστική-Σύγχρονη-Ιδανική για όλους. Μ’αυτές τις λέξεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την πλατφόρμα του perfect eclass. Άλλωστε το λέει και η λέξη... perfect!!

  Nikoletta Papakosta Avatar Nikoletta Papakosta
  14/03/2021

  positive review  Η πλατφόρμα ικανοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές τηλεκπαίδευσης που θέλουμε να έχουμε στο φροντιστήριο μας. Το σημαντικότερο προτέρημα όμως είναι οι άνθρωποι της. Είναι πάντα δίπλα μας και δίνουν λύσεις σε κάθε απορία μας, ξεδιπλώνοντας τις δυνατότητες της πλατφόρμας, τόσο στην σύγχρονη όσο και στην ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

  Vasilis Chronopoulos Avatar Vasilis Chronopoulos
  14/03/2021

  positive review  ⭐⭐⭐⭐⭐ Απεριόριστες δυνατότητες ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, πολύτιμο και άρτιο διαδικτυακό εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού και του μαθητή.

  Sotiris Kaloutsas Avatar Sotiris Kaloutsas
  13/03/2021

  positive review  The perfect e-class! Πρότυπη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Προσφέρει απεριόριστες επιλογές στον εκπαιδευτή και τον μαθητευόμενο. Πολλά χρήσιμα εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα περιβάλλον.Μπράβο στην ομάδα! Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών. Ευγενικοί και κατατοπιστικοί. Διαθέτουν καταρτισμένους επιμορφωτές που σε πλοηγούν στην πλατφόρμα, σε καθοδηγούν και σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για την τηλεκπαίδευση. Πολύ καλή επιλογή για όσους παρέχουν μαθήματα διαδικτυακά! They make your life easy με την άριστη οργάνωση τους!!!

  Tsiantou Vasiliki Avatar Tsiantou Vasiliki
  17/07/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε το δελτίο παραγγελίας για την ενεργοποίηση του πακέτου

Θα σας σταλθεί με email για υπογραφή η σύμβαση συνεργασίας για την χρήση της πλαρφόρμας.

Έπειτα μας στέλνετε με email την σύμβαση υπογεγραμμένη από εσάς και μετά σας στέλνουμε το τιμολόγιο για να κάνετε τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας.

Είστε:
Επιλέγω Πακέτο :
Επιθυμώ προσφορά :
 
Επιλέγω Πακέτο :
Επιθυμώ προσφορά :