Κατασκευή εφαρμογών WEB, Mobile, Desktop

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

MOBILE APP (ANDROID – IOS )

Αποκτήστε το δικό σας Mobile Application

Οι κινητές ηλεκτρονικές συσκευές είναι όλο και πιο απαραίτητες στην καθημερινή μας ζωή. Η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μέσω των Smartphones – iPhones έχει αυξηθεί σημαντικά. Φτιάχνοντας την κατάλληλη εφαρμογή για την επιχείρηση σας μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας (δίνοντας κίνητρα να αγοράζουν μέσα από αυτές) και να έχετε ευχαριστημένους πελάτες μέσα από τα προγράμματα ανταμοιβών – επιβραβεύσεων (Loyalty). Μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη ένα κανάλι εσόδων βάζοντας το mobile app οι χρήστες να το κατεβάζουν με μια συνδρομή, κερδίζοντας (premium ανταμοιβές) έτσι οι χρήστες κάποιες επιπλέον εκπτώσεις ή παροχές ή να το κατεβάζουν δωρεάν δίνοντας τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις υπηρεσίες – προϊόντα σας και να αγοράζουν – επαναγοράζουν μέσα από το mobile app. Το κατάλληλο mobile app είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και αποτελεσματικούς τρόπους που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Το Mobile App δημιουργείται για να παρέχει λύσεις στην επιχείρηση σας για αυτό και απαιτεί να έχει πρωτότυπο στυλ, να είναι ασφαλής και να έχει υψηλή χρηστικότητα.  Το πρώτο βασικό κριτήριο για την υλοποίηση του δικού σας mobile app είναι ο σχεδιασμός. Έμπειροι σχεδιαστές σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προγραμματιστή δημιουργούν την εφαρμογή σας να είναι πρωτότυπη, μοντέρνα και σύγχρονη. Το δεύτερο βασικό κριτήριο είναι η κατασκευή της εφαρμογής η οποία γίνεται με κώδικα τελευταίας τεχνολογίας και φιλοξενείται σε cloud υποδομή με διεθνείς πιστοποιήσεις και ISO με full SSD και αντίστοιχα firewall για προστασία και ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις. Για την ορθή λειτουργία της εφαρμογής γίνονται μηνιαίες αναβαθμίσεις και παρέχεται άμεση τεχνική υποστήριξη όταν απαιτείται.

MOBILE APP (ANDROID – IOS )​

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας με το δικό σας mobile application

 

WEB & DESKTOP APP

Η εφαρμογή σας με ή χωρίς Internet

Οι web εφαρμογές σχεδιάζονται και υλοποιούνται για να καλύψουν οποιαδήποτε εταιρική ανάγκη λειτουργώντας μέσα από οποιοδήποτε browser (Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge) είτε σε desktop είτε σε mobile & tablet. Οι web εφαρμογές χρειάζονται internet σε καλή ταχύτητα. Οι desktop εφαρμογές δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις web εφαρμογές ως προς την σχεδίαση και κατασκευή τους για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγκαθίστανται στον προσωπικό σας υπολογιστή και λειτουργούν μέσα από αυτόν χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Και στις δύο περιπτώσεις οι εφαρμογές κατασκευάζονται με κώδικα τελευταίας τεχνολογίας, με υψηλά πρότυπα ασφαλείας και υποστηρίζονται – αναβαθμίζονται συνεχώς για να καλύπτουν νέες απαιτήσεις. Μέσα από κατάλληλες εκπαιδευτικές συνεδρίες εκπαιδεύεστε για την ορθή χρήση των εφαρμογών σας.

Μέσα από στοχευμένες καμπάνιες που δημιουργούμε στην Google, και στα social media η εφαρμογή σας εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις των αντίστοιχων καναλιών διαφήμισης. Τις διαφημίσεις των καμπανιών τις βλέπουν οι συγκεκριμένοι χρήστες που θέλετε να προωθήσετε την εφαρμογή σας και τους κατευθύνουμε στην ιστοσελίδα σας με σκοπό να ενημερωθούν και να κάνουν την απαιτούμενη ενέργεια (εγγραφή στην εφαρμογή κλπ..). Ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος προώθησης της καινούργιας σας εφαρμογής είναι με το εμαιλ marketing. Η ομάδα μας θα σας κατευθύνει για να βρείτε μαζί το καλύτερο κανάλι προώθησης της εφαρμογής σας.

WEB & DESKTOP APP

Αποκτήστε τη δικιά σας εφαρμογή

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ APPLICATION

Mobile – Web & Desktop Αpp για κάθε Επιχείρηση

Εφαρμογές Διαχείρισης: Πελατολογίου – Ραντεβού – Παραγγελίες (εστιατόρια, fast food κλπ…) – Υπηρεσίες – Εκδηλώσεις.

Εφαρμογές Υπηρεσιών: Ηλεκτρονικές Πληρωμές, παρακολούθησης οχημάτων μεταφοράς, κράτησης θέσεων για ξενοδοχεία, αμάξια.

Δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για κάλυψη κάθε είδους εταιρικής ανάγκης. Λογιστές, Ξενοδοχεία, Βιβλιοπωλεία, Μεταφορές – Ταχυμεταφορές, Σκάφη – Ταχύπλοα, Γυμναστήρια, Spa, Κέντρα αισθητικής, Εταιρείες Μετακομίσεων, Εστιατόρια, Κάθε είδους Αποθήκης, Εργοστάσια, Εφαρμογές Loyalty για όλες τις επιχειρήσεις

Υλοποίηση πρωτότυπης εφαρμογής για Start Up επιχειρήσεις. Έχετε την ιδέα μιας καινούργιας εφαρμογής και η ομάδα μας αναλαμβάνει να την ψηφιοποιήσει. Μοναδικός σχεδιασμός, business & marketing plan για αποτελεσματικές πωλήσεις.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αποκτήστε την δικιά σας εφαρμογή

Ειδικός σύμβουλος επικοινωνεί μαζί σας για την υλοποίηση της ψηφιακή σας εφαρμογής.

Ενδιαφέρομαι για την κατασκευή: