Virtual Assistance – Digital Marketing

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

VIRTUAL ASSISTANCE

Η υπηρεσία που λύνει των χέρια των Επιχειρηματιών

H υπηρεσία Virtual Assistants  απευθύνεται σε επιχειρηματίες όπου ο Virtual Assistant χρησιμοποιεί συγκεκριμένες δεξιότητες  για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Εξυπηρετούμε επαγγελματίες οι οποίοι δεν έχουν τον χρόνο ή τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών. Ο Virtual Assistant είναι συνεπής, αξιόπιστος και χρειάζεται σαφής οδηγίες για να εργαστεί σωστά και αποδοτικά.

Το πιο σημαντικό που κερδίζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο χρόνος. Σας υποστηρίζουμε και σας βοηθάμε για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Αυτό πέρα ότι σας δίνει πολύτιμο χρόνο σας βοηθάει να κάνετε και πράγματα που κανένας άλλος εκτός από εσάς δεν μπορεί να κάνει για την επιχείρηση σας. Η εικονική βοήθεια προσφέρει το τεχνικό έργο με απίστευτη οργάνωση.

Ο Virtual Assistant εργάζεται διαδικτυακά. Αναλαμβάνουμε την Διαχείριση του Ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, email marketing , διαχείριση social media, δημιουργία γραφικών χρησιμοποιώντας τον canva ή σχεδιασμός από γραφίστα, δακτυλογράφηση και σύνταξη κειμένων – επιστολών, On line business mentoring, μετάφραση κειμένων από την αγγλική γλώσσα, δημιουργία εταιρικών βίντεο, έρευνα και παρακολούθηση ανταγωνισμού και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

VIRTUAL ASSISTANT

Αποκτήστε τον δικό σας «εικονικό βοηθό»

DIGITAL MARKETING

Η επιχείρηση σας σε on line Διάσταση

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την στρατηγική της επιχείρηση σας σε Facebook & Instagram με εβδομαδιαία ποστ, εικαστικά που ενθουσιάζουν και δημιουργικό περιεχόμενο που εμπνέει εμπιστοσύνη. Μία συνεπή και ελκυστική παρουσία έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε καμπάνιες σε συγκεκριμένο κοινό ανεβάζοντας τις πωλήσεις σας στα ύψη. Η συνεχής παρακολούθηση των διαφημίσεων σας από την ομάδα μας, διασφαλίζει τη σωστή κατανομή του διαφημιστικού σας προϋπολογισμού με τα μέγιστα αποτελέσματα. Αναλύουμε τους στόχους της επιχείρησης σας, εντοπίζουμε τους ανταγωνιστές σας και επιλέγουμε την καλύτερη στρατηγική καλύπτοντας τις δικές σας ανάγκες. Με συγκεκριμένες ενέργειες και τα κατάλληλα εργαλεία αυξάνουμε τόσο τα likes της σελίδας σας όσων και των καθημερινών ποστ.

Μέσα από στοχευμένες καμπάνιες που δημιουργούμε στην Google, η ιστοσελίδα σας εκτοξεύεται στην πρώτη θέση. Προσεγγίζουμε ανθρώπους στην ιστοσελίδα σας την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι επισκέπτονται άλλες ιστοσελίδες μέσω της διαφήμισης στο Google Display. Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords με λέξεις κλειδιά της επιχείρησης σας και όταν οι εν δυνάμει πελάτες σας τις κλικάρουν στις μηχανές αναζήτησης θα εμφανιστεί η διαφήμιση σας. Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με Google Analytics & Google Tag Manager για αναλυτικά στατιστικά και καλύτερο σχεδιασμό της διαφημιστικής σας στρατηγικής.

Με κατάλληλο σχεδιασμό και στρατηγική αναπτύσσουμε τη λίστα των εν δυνάμει πελατών σας αξιοποιώντας το Email Marketing. Δημιουργία newsletter που θα ενημερώνει τους εν δυνάμει πελάτες σας για τις υπηρεσίες – προϊόντα που παρέχετε, εκπτώσεις, νέα και άρθρα για να μένουν συνεχώς συνδεδεμένοι με εσάς. Όλα τα newsletter έχουν δημιουργικά περιεχόμενο και δια δραστική αλληλεπίδραση παραπέμποντας τους αναγνώστες σας στην ιστοσελίδα σας παρακινώντας τους έτσι να αγοράσουν ή να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

DIGITAL MARKETING

Ειδικός Σύμβουλος θα σας κατευθύνει για την κάλυψη των αναγκών σας

ON LINE MARKETING

Κυριαρχήστε στον κόσμο του Διαδικτύου

Σας ενημερώνουμε και σας συμβουλεύουμε με ποια μέσα και ποιους τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε την ψηφιακής σας παρουσία. Με την καταγραφή στόχων, τον σωστό σχεδιασμό και συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών μπορούμε να δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αξιοποιούμε και εφαρμόζουμε τα κανάλια Διαφήμισης που θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επιχείρηση σας. Κατανέμουμε τον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό στα κατάλληλα κανάλια Διαφήμισης εξασφαλίζοντας το μέγιστο κέρδος για την επιχείρηση σας

Με την αξιοποίηση των κατάλληλων εργαλείων δίνουμε τη δυνατότητα οι πελάτες σας ή οι εν δυνάμει πελάτες σας να μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με εσάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

On Line Παρουσία

Εδραιωθείτε στον κόσμο του Διαδυκτίου

Ειδικός σύμβουλος επικοινωνεί μαζί σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τους ψηφιακούς σας στόχους

Ενδιαφέρομαι για την Υπηρεσία :