Κατασκευή Ιστοσελίδας

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η Ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της Επιχείρησης σας.

Η συνεχής εξέλιξη των τεχνολογικών συσκευών του διαδικτύου απαιτεί και την κατάλληλη προσαρμογή των ιστοσελίδων σε αυτόν. Οι σύγχρονες ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη συσκευών για την προβολή όλων των απαραίτητων πληροφοριών αλλά και για να παραμένει υψηλή η λειτουργικότητα τους. Επίσης, διασφαλίζουμε την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας σε όλους τους browser (Chrome, Firefox, Explorer, Safari). Η responsive σχεδίαση είναι το βασικότατο συστατικό μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

Για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην αισθητική της ιστοσελίδας σας σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα της. Η μοναδικότητα της και η καλαισθησία της θα απογειώσουν την διαδικτυακή σας παρουσία και θα προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες.

Η κατασκευή δυναμικών σελίδων που υλοποιούμε σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε όσες σελίδες θέλετε, να διαχειρίζεστε πολύ εύκολα το περιεχόμενο εσείς οι ίδιοι και να το ανανεώνεται όποτε επιθυμείτε. Η δυναμικότητα τους σχετίζεται άμεσα με διάφορα και θαυμαστά εφέ, κινήσεις περιεχομένου και εικόνων μαγνητίζουν τους επισκέπτες και έτσι απλά παρατείνεται η διάρκεια παραμονή τους.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Περιγράψτε τις ανάγκες που θέλετε να καλύπτει η Ιστοσελίδα σας.

Ειδικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει Μαζί σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πλούσιες δυνατότητες που ενθουσιάζουν τον επισκέπτη.

Σας στέλνουμε δείγματα template σε wordpress και φτιάχνουμε αυτό που σας αρέσει προσαρμοσμένο στο αντικείμενο της επιχείρησης σας σε χρώματα του λογοτύπου σας και συναφή εικαστικά. Η ιστοσελίδα θα είναι Mobile Friendly και Full Responsive για να προσαρμόζονται πάντα οι παρουσιάσεις των προϊόντων/υπηρεσιών και να είναι ευανάγνωστο όλο το περιεχόμενο της. Εφόσον χρειάζεται βελτιώνουμε το λογότυπο σας ή το σχεδιάζουμε από την αρχή και όπου απαιτούνται τοποθετούνται γραφιστικά εικαστικά στις αποχρώσεις της σελίδας. Ο επισκέπτης του δίνεται η δυνατότητα να γραφτεί στο newsletter σας και να περιηγείται σε όλες τις εσωτερικές σελίδες με την δυναμική των «κουμπιών» που τοποθετούμε για να παρατείνεται η επισκεψιμότητα. Αρχική, Ποιοι Είμαστε, Υπηρεσίες/Προϊόντα, Γιατί σε εμάς, FAQ’s, Blog, Επικοινωνία είναι οι βασικές σελίδες που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα σας.

Στην κατασκευή e-Shops δίνουμε τις δυνατότητες για ποσοστό έκπτωσης ή κουπόνι προσφοράς, προσθήκη στο καλάθι, άμεση αγορά, διαδικασία εγγραφής – σύνδεσης πελάτη και φυσικά έχετε πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης για την παρακολούθηση των προϊόντων που έχουν αγοράσει οι πελάτες σας. Τοποθετούμε στην αρχική σελίδα τα Δημοφιλή σας Προϊόντα ή τα Προτεινόμενα για να τα αναδείξουμε και να προβούν οι επισκέπτες στην αγορά τους.

Η ιστοσελίδα σας θα έχει πιστοποιητικό ασφαλείας που είναι πλέον απαραίτητο. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στο speed & image optimization καθώς και στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας. Γράφουμε κώδικα υψηλής ποιότητας όπου απαιτείται προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε (αισθητικό & τεχνικό).

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Περιγράψτε μας τις ανάγκες που θέλετε να καλύπτει η Ιστοσελίδα σας,
και ο Ειδικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει Μαζί σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Διασφαλίζουμε και προστατεύουμε την On Line παρουσία σας

Για την αποτελεσματικότερη διαδικτυακή σας παρουσία αναλαμβάνουμε μηνιαίως τα updates του WordPress/theme/plugin διατηρώντας τη μέγιστη απόδοση της ιστοσελίδας σας. Προσφέρουμε υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες αναβαθμίσεων για να παραμένει σε υψηλά επίπεδα η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Ελέγχουμε μηνιαίως τη βάση δεδομένων για την διατήρηση και εξασφάλιση της ποιότητας της. Διενεργούμε λεπτομερείς ελέγχους στους διακομιστές μας (servers) για ιούς και malwares. Ελέγχουμε την κονσόλα της google search για σφάλματα σχετικά με την εύρεση των e-Shops από την Google (συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην κατάταξη των e-Shops στα οργανικά αποτελέσματα της Google).

Αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος κώδικα καθώς και άμεση επέμβαση σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία της ιστοσελίδας σας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας / e-shops

Η επιχείριση σου σε On line Διάσταση.

Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας, πως φαντάζεστε το site σας ποιοι είναι οι στόχοι σας και ο Ειδικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει και να σας πει την πρόταση μας