Ποιοί Είμαστε

 • Home
 • Ποιοί Είμαστε
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Καλώς ήρθατε στην I.G. Perfect eClass Limited
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς ήρθατε στην I.G. Perfect eClass Limited

Με προηγμένες δυνατότητες και νέων γραφικών στοιχείων, σίγουρα θα έχετε μια υπέροχη εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

 

 • Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη στην παροχή – ανάπτυξη και υποστήριξη τεχνολογικών ψηφιακών εφαρμογών.
 • Προσφέρουμε πάντα το πιο αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.
 • Με τις αξίες που μας διέπουν χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους μας τους πελάτες.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ιστορία μας ξεκινάει το 2017

 1. 2017 7 Μαΐου

  Η Ιδέα

  Ο Γιάννης Ιγνατιάδης ο οποίος είναι και ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας βλέποντας τις τεχνολογικές εξελίξεις να τρέχουν με υψηλούς ρυθμούς μέσα στον κυβερνοχώρο εμπνεύστηκε την δημιουργία μιας ψηφιακής και αμιγώς εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

  Έτσι δημιουργήθηκε η πλατφόρμα e-learning πανεπιστημιακού επιπέδου Perfect eClass μια ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να μπορούν να έχουν την δικιά τους επωνυμία, τον πλήρη έλεγχο, οργάνωση με εκπαιδευτικά εργαλεία και ευελιξία με υψηλή χρηστικότητα.

  Η Ιδέα
 2. 2020 22 Απριλίου

  Η Ίδρυση

  Ο Γιάννης Ιγνατιάδης επενδύει στην Κυπριακή Δημοκρατία και ιδρύει την εταιρεία I.G. Perfect eClass Limited στις 22 Απριλίου 2020 με αριθμό εγγραφής HE 408713.

  Το εγγεγραμμένο γραφείο της εταιρείας βρίσκεται στη Γωνία οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ιδαλίου, Κατάστημα 7, ΤΚ: 8820 Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος, Κύπρος.

  Διευθυντές της εταιρείας που την Διοικούν & την Διαχειρίζονται είναι: η εταιρεία Martera Nominees Limited και η Θεοδώρα Καλαϊτζή.

  Η Ίδρυση
 3. 2020 2 Μαΐου

  Η Επιτυχία

  Η καραντίνα που επικρατούσε σε Ελλάδα και Κύπρο με κλειστές τις ιδιωτικές σχολικές μονάδες επέτρεψε στην Eταιρεία να γνωρίσει τεράστια επιτυχία καθώς ένα μεγάλο μέρος αυτών των επιχειρήσεων χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα Perfect eClass για την διεξαγωγή των μαθημάτων τους.

  Οι υψηλές προδιαγραφές της πλατφόρμας κατέταξαν την εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις της καρδιάς των πελατών μας, δίνοντας τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε περαιτέρω.

  Η Επιτυχία
 4. 2020 7 Σεπτεμβρίου

  Νέες Υπηρεσίες

  Μέσα από την αναγνώριση των πελατών μας μπορέσαμε και αναπτύξαμε νέα ομάδα για την κατασκευή Δυναμικών, Μοντέρνων & Σύγχρονων Ιστοσελίδων/e-shops δίνοντας τη δυνατότητα να φιλοξενούνται (hosting) σε διακομιστές με υψηλές Πιστοποιήσεις & ISO.

  Νέες Υπηρεσίες
 5. 2021 15 Ιουνίου

  Επέκταση Υπηρεσιών

  Κλείνοντας έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στην παροχή της πλατφόρμας Perfect eClass χαρακτηρίζοντας μας οι πελάτες μας ως «ο Άρχοντας του e-Learning» μας έδωσε θάρρος να επεκταθούμε και στην παροχή άλλων τεχνολογικών ψηφιακών λύσεων.

  • Εξειδικευμένοι προγραμματιστές αναλαμβάνουν την ανάπτυξη πάσης φύσεως Dekstop, Web & Mobile App (Android – IOS(Apple)) καλύπτοντας κάθε είδους εταιρικής ψηφιακής τεχνολογικής απαίτησης.
  • Έμπειροι διαχειριστές των Social Media & του Digital Marketing αναλαμβάνουν με στρατηγική την ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων.
  • Ειδικοί εκπαιδευτές και γνώστες της ψηφιακής παρουσίας στο κόσμο του διαδικτύου υλοποιούν διαδικτυακά σεμινάρια πάνω στο Digital Marketing (Facebook, Instagram, Google).
  Επέκταση Υπηρεσιών
 6. 2022 22 Ιούλιου

  Πιστοποιητικό Καινοτόμου Επιχείρησης

  Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην I.G. Perfect eClass Limited πετύχαμε να πιστοποιηθούμε ως καινοτόμα επιχείρηση από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Η καινοτομία της εκπαιδευτικής δια δραστικής πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Perfect eClass λειτούργησε ως αρωγός στο να εγκριθεί η Επιχείρηση μας με το Πιστοποιητικό Καινοτομίας.

  Αυτή η αναγνώριση, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και εξέλιξη της πλατφόρμας Perfect eClass με νέες καινοτόμες δυνατότητες.

  Πιστοποιητικό Καινοτόμου Επιχείρησης

Η ομάδα μας

Μας αρέσει να εντοπίζουμε μαζί τις ανάγκες σας
Ας Ξεκινήσουμε

Μας αρέσει να εντοπίζουμε μαζί τις ανάγκες σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη δικιά σας ψηφιακή λύση στον κόσμο του διαδικτύου.

Στείλτε μήνυμα