Διαδικτυακά Σεμινάρια

  • Home
  • Διαδικτυακά Σεμινάρια
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αναπτύξτε τις δεξιότητες σας στο Digital Marketing
(Facebook, Instagram, Google, email Marketing)

Τα σεμινάρια διεξάγονται 100% διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας e-Learning Perfect eClass (σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Στην ασύγχρονη πλατφόρμα είναι αναρτημένο όλο το εκπαιδευτικό υλικό, η θεωρία, οι ασκήσεις, τα βίντεο και μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας διεξάγονται οι on-line Συναντήσεις για την επίλυση αποριών, διευκρινήσεων και παρουσίασης εργαλείων από τον εκπαιδευτή.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να μάθουν ή να αυξήσουν τις γνώσεις τους πάνω στο digital markteting  (πάσης φύσεως επιχείρηση/εταιρεία), στους in-house συνεργάτες των επιχειρήσεων που διαχειρίζονται τα διαδικτυακά «κανάλια» και θέλουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες τους και σε οποιοδήποτε θέλει να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις πάνω στο digital markteting για να μπορέσει να απασχοληθεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης από την εταιρεία με το αναγνωριστικό γνησιότητας. Οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα του σεμιναρίου για έναν χρόνο με σκοπό την υποστήριξη τους πάνω σε αυτά που μάθανε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δηλώστε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα για να ενημερωθείτε πρώτοι όταν ανοίξουν οι εγγραφές.